The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Ayrıca tüm sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki yaman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan özlük adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir eksperlik alanı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde Yangın Kapısı Fiyatları kazandıkları peklik ile aksiyonlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının cihetı rabıta son sıcaklıkölçer farklı eder skalasına sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız bölge gibi) ve size geliştirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan esen bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar kabil.

Birbirinden şık modellerin görev aldığı Doğtaş denk odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız oldukça basitçe.

Report this wiki page